Het laatste afscheid liefdevol in beeld

Tarieven

  • De kosten van bijvoorbeeld een fotoreportage op de afscheidsdag zijn afhankelijk van uw wensen, maar beginnen bij € 495,00. Voor dat bedrag ben ik die dag uw fotograaf voor zolang als u dat wenst en is inclusief een mooie online impressie.
  • Dierbare momenten als het sluiten van de kist vinden vaak plaats op een eerdere dag; graag leg ik ook dat moment voor u vast en het samenzijn van de familie daaromheen. In combinatie met de fotoreportage van de uitvaart mag u dan uitgaan van € 550,00.
  • De foto’s kom ik altijd persoonlijk bij u thuis brengen op een mooie usb.
  • Een fotofilm gemaakt van een selectie van de uitvaart-fotoreportage is puur maatwerk. Uiteraard kunt u zelf de muziek uitkiezen en op uw wens kunnen ook gedichten en andere bijdragen (bijvoorbeeld al bestaande analoge of digitale foto’s) in de film worden opgenomen. Basisprijs is € 395,00.
  • Een prachtig fotoboek (30×30 cm en 50 bladzijden) is inclusief samenstellen en persoonlijk afleveren  € 395,00

Is uw vraag kleiner of groter dan het genoemde? Neem contact op; genoemde bedragen zijn namelijk richtprijzen; alles is maatwerk en in overleg zijn veel aanpassingen mogelijk.

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een fotoreportage. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.

Prijzen zijn inclusief btw.

Reiskosten voor afstanden groter dan 30 km zijn €0,23 p/km

 

 

 

 

Terug naar Afscheidsfotografie

De foto’s en filmbeelden op deze site zijn geplaatst met toestemming van de betrokkenen.