Referenties

“Wat dacht je van een fotograaf?” lees verder

“We wisten dat de maand september 2016 ons leven voorgoed zou veranderen.”  lees verder

“Ik ervaar René als een zeer vriendelijk, bescheiden, open persoon, met het hart op de juiste plaats!
Hij heeft een zeer groot inlevingsvermogen waardoor hij haarfijn aanvoelt wat een prachtige ontroerende foto gaat worden.
Als René als afscheidsfotograaf te werk gaat valt hij niet op en legt details geruisloos vast, het resultaat van zijn foto’s raken je diep, zo ontzettend mooi…
Het is een gave om een emotionele gebeurtenis zó vast te kunnen leggen, waardoor nabestaanden een onbeschrijfelijk waardevolle herinnering hebben”

n.a.v. een bijzondere huwelijksreportage: “Gisterenavond hebben we het filmpje van jou naar onze kinderen gestuurd. Hieronder wat reacties 🤪
Is echt heel mooi geworden.
Heel mooi en ontroerend ♥
Heel mooi, fijn om vanmiddag samen te hebben bekeken. ❤ Ook nu ik het net weer bekeek hield ik t weer niet droog…
Net de trouw video gekeken, met zn allen voor de tv. Leuk om de dag weer terug te beleven. Ontzettend mooi in elkaar gezet.
👌🏻complimenten.

Wat een prachtige film René! Complimenten voor dit waardevolle document!”

“Dag René, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt voor ons. Wat zijn we er blij mee! Nogmaals hartelijk dank!”

“Je hebt me mijn herinneringen weer terug gegeven… heel hartelijk dank!”

“De afscheidsfoto’s die je hebt gemaakt vind ik bijzonder mooi. De dag ging snel voorbij ondanks dat ik het bewust heb meegemaakt. De foto’s en muziek geven een blijvende herinnering. En het fijne is dat des te vaker ik het bekijk ik steeds weer iets nieuws of moois zie. Het was een afscheid om nooit te vergeten. René bedankt! En ik hoop dat je veel mensen mag verblijden met het goede werk dat jij doet”

“Het is heel erg mooi geworden!!! We zijn blij dat we deze mooie film en foto’s hebben!! Voor nu maar zeker voor later!!! Onze dank is groot!!!”

“Onze kinderen waren 6 jaar toen hun moeder overleed. Als ze wat ouder zijn zal de herinnering daaraan sterk vervaagd zijn, terwijl die juist dan zo belangrijk kan zijn! René heeft op indrukwekkende wijze een kwalitatief hoogstaande reportage gemaakt van de begrafenis, die ik koester als een waardevol beelddocument voor mijzelf, maar vooral ook voor later, als de kinderen er naar zullen vragen.”

“Bedankt voor de mooie reportage. Elke keer als ik de prachtige foto’s bekijk is het alsof ik het moment opnieuw beleef. Heel intens…. en dat is een compliment voor de fotograaf.”

“Hartelijk dank voor je geweldige bijdrage!” “René heeft een rustige invloed op je en weet waar hij over praat”

“De familie is heel blij en dankbaar dat je dit wilt doen. Wat hen betreft mag je zoveel mogelijk fotograferen, zowel tijdens de uitvaart als tijdens het samenzijn daarna.”

“Op het allerlaatste moment wilde mijn moeder toch nog graag foto’s van papa ⁄ haar overleden man. Na een telefoontje met René stond hij een kwartier later al op de stoep. Heel rustig, integer en begrijpend heeft René zijn opnamen gemaakt. Met veel geduld van zijn kant is het een heel mooi fotoboek geworden. Mijn moeder is er nog elke dag blij mee!”