Tarieven

Tarieven

Afscheidsfotografie in zijn puurste vorm met alle mooie, moeilijke, bemoedigende en liefdevolle momenten die daarbij komen kijken, maak ik zorgvuldig.  Afhankelijk van uw wensen verwerk ik die tot een fotofilm en/of een album dat het verhaal van die dag vertelt. Om altijd terug te kunnen kijken hoe het was. Want de liefde die blijft.

Een reportage start vanaf € 495,-
(fotografie op één dag inclusief foto’s op usb)

Een klein album kost + € 79,95
(20  pagina’s) in formaat 15 x 20)

Een medium album bestel je v.a. + € 220,-
(40 pagina’s) in albumformaat 20 x 20 cm)

Een groot album bestel je v.a. + € 297,-
(50 pagina’s) in albumformaat 30 x 30 cm)

Een fotofilm bestel je v.a. + 295,-

  • Een medium en groot album wordt in concept aangeleverd en is inclusief éénmalig verwerken van een wijzigingsvoorstel.
  • Een uitgebreide fotofilm wordt in concept aangeleverd en is inclusief éénmalig verwerken van een wijzigingsvoorstel.
  • Meerwerk is optioneel.
 

Is uw vraag kleiner of groter dan het genoemde? Neem contact op >>Of bel direct met René Kramer 06-164 28 274. Genoemde bedragen zijn namelijk richtprijzen; alles is maatwerk en in overleg zijn veel aanpassingen mogelijk. Graag maken we een passende offerte.

Extra wensen / andere opties zijn uiteraard bespreekbaar.

Dierbare momenten als het sluiten van de kist vinden vaak plaats op een eerdere dag; graag leg ik ook dat moment voor u vast en het samenzijn van de familie daaromheen.

Denk eens aan een extra exemplaar van het gemaakte album. Kinderen en/of schoonfamilie worden liever niet vergeten. Maak ze blij met hun eigen album! Deze zijn zeer voordelig, want de opmaakkosten worden enkel bij het eerste album berekend.

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een fotoreportage. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.

Prijzen zijn inclusief btw.

Reiskosten voor afstanden groter dan 30 km zijn €0,29 p/km.

Een reactie van een opdrachtgever:

“Ik ervaar René als een zeer vriendelijk, bescheiden, open persoon, met het hart op de juiste plaats!
Hij heeft een zeer groot inlevingsvermogen waardoor hij haarfijn aanvoelt wat een prachtige ontroerende foto gaat worden.
Als René als afscheidsfotograaf te werk gaat valt hij niet op en legt details geruisloos vast, het resultaat van zijn foto’s raken je diep, zo ontzettend mooi…
Het is een gave om een emotionele gebeurtenis zó vast te kunnen leggen, waardoor nabestaanden een onbeschrijfelijk waardevolle herinnering hebben”

Iedere uitvaart is anders en de eerste kosten begroting is vast al gemaakt. Fotografie komt daar misschien nog eens bij. Een album is van onschatbare waarde, dat is wat wij telkens horen van mensen die dit in handen krijgen. Prijzen passen we aan bij de persoonlijke invulling van uw afscheid en zijn op aanvraag.

Dat het belangrijk is voor nabestaanden om een volledig afscheid in sfeervolle beelden terug te kunnen zien, blijkt telkens weer. Zelfs familie die eerst niet overtuigd was en geen verwachtingen bij een fotoreportage had, beaamt dit.

Wat mag u verwachten;
• Telefonisch overleg vooraf (met uitvaartleider en/of familie)

• Professionele fotografie

• Persoonlijke online slideshow met privé inlog (deze is door te sturen aan overige na(ast)bestaanden)

• De nabewerkte foto’s kom ik altijd persoonlijk bij u thuis brengen op een mooie houten usb.

• Een fotograaf die verdriet begrijpt