Werkwijze

Wat u mag verwachten

Mijn werkwijze is tactvol, rustig en persoonlijk. Bij de aanvang van het contact inventariseren we met elkaar zorgvuldig uw wensen.

Dat zijn allereerst de momenten die u graag in beeld gebracht wilt hebben zoals bijvoorbeeld het sluiten en het uitdragen van de kist, de condoleance of wake, de uitvaart zelf en eventueel het samenzijn daarna.

Ten tweede ook de aanwezigen, mogelijk zijn er die juist niet op de foto willen of zijn er die extra belangrijk voor u zijn om vast te leggen.

U hoeft niet bang te zijn voor een in de weg lopende en opvallende fotograaf, ik werk heel geruisloos en amper zichtbaar. Om uw wensen te begrijpen heb ik aan een half woord genoeg en ik begrijp verdriet van binnenuit. Ik ren niet achter de tranen aan, maar zal heel gevoelvol en subtiel uw dierbare momenten fotograferen. Ook heb ik bijzonder oog voor de aanwezige kinderen. En foto’s maak ik juist dan ook op hun ooghoogte.

Afscheidsfotografie maakt met toewijding fotoreportages van de uitvaart van uw geliefde.

U krijgt alle foto’s digitaal in hoge resolutie op een bijzondere usb in houten box én een door muziek omlijste impressie. Of u ook een fotoboek wilt mag u ook later besluiten.

Neem contact op als u voor een afscheid staat, ik maak graag een liefdevolle herinnering voor u!

“De afscheidsfoto’s die je hebt gemaakt vind ik bijzonder mooi. De dag ging snel voorbij ondanks dat ik het bewust heb meegemaakt. De foto’s en muziek geven een blijvende herinnering. En het fijne is dat des te vaker ik het bekijk ik steeds weer iets nieuws of moois zie. Het was een afscheid om nooit te vergeten. René bedankt! En ik hoop dat je veel mensen mag verblijden met het goede werk dat jij doe”